Audi A6: Treći dan - Detailing

Servus prijatelji....

 

Dobro .. Danas nema toliko novih mega slika ..... Zašto ? Kada ste u punom jeku posla i kad odjednom ustanovite da uopšte niste pogledali u nebo vozila... i da je ono ekstremno prljavo, i kad shvatiš, da i to moraš učiniti.

 

Kao što sam obećao danas počinjem sa popravkom kože u Autu. Informacije kao i do sada nalaze se ispod slika.

Pošto sam danas počeo gubiti strpljenje sa čišćenjem unutrašnjosti auta, prešao sam na poliranje auta . Cilj je bio da se uz što manji mogući napor postigne odličan rezultat. Dakle, odluka je pala najbolja politura za takvu situaciju je Menzerna OneStep .... Sutra  se ide na Finiš u svim područjima, boja, koža, presvlake itd ...

Ovako izgleda sjedište na prvi pogled...

Ovako to izgleda, kad se štof zalijepi iza pukotine kako bi se smanjila šteta .. sad ću to polako ispuniti tečnom kožom... ja to uvijek radim u 5-6 koraka da ima dovoljno vremena da se sve to osuši, radi toga ćete tek sutra dobiti odgovarajuće slike

Pa ... pošto mi je puna kapa unutrašnjosti auta, prešao sam na Lak... trenutno stanje je ovakvo... prava katastrofa... previše dubokih ogrebotina!

Dakle, izbor oružja je jasan ..... za mene lično najbolja kombinacija za maksimalnu korekciju defekata bez potrebe za još jednom rundom radi holograma.

Par 50/50 Slika nakon prvog kruga sa gore navedenom kombinacijom

Blatobran

Pola Haube...

još jedanput...

Tako to izgleda kad je gotovo

i Lak izbliza... može se vidjeti da Lak sada super izgleda.

i još jedan poslić za smirivanje živaca, sve kromirane lajsne izgledaju totalno loše... moj savjet: Menzerna Polish Cream Rosa! 

IBK AUTOREINIGUNG

Ivan Golen & Tyson

Karmelitergasse 21

A-6020 Innsbruck

+43 670 402 34 86

+43 664 257 2 153

 

Öffnungszeiten:

Mo-Fr: 08:00–18:00

Sa-So: 09:00 - 17:00

ZAHLUNGSMÖGLICHKEITEN

View My Stats