Dubinsko čišćenje

Mi nudimo detaljno dubinsko čišćenje kompletnog vozila, uključujući sjedišta, pod, krov i prtljažnik. Nakon toga, specijalnim sredstvima, detaljno čistimo i obnavljamo plastiku i druge detalje, dajući plastičnim dijelovima vozila izuzetan sjaj i novi izgled. Uprkos, našoj vrlo povoljnoj cijeni, kvalitet naše usluge je neosporan, zahvaljujući višegodišnjem iskustvu našeg osoblja, te korištenju profesionalnih mašina.

 

Šta je dubinsko čišćenje automobila?

 

Dubinsko čišćenje automobila podrazumjeva mnogo više od samog usisavanja unutrašnjosti vozila! Zapravo, to predstavlja složen proces , u kojem se koriste mašine, praškovi i široka paleta autokozmetike, koja je, uglavnom u stanju da otkloni i bilo kakvu fleku u Vašem autu.

Šta podrazumjeva dubinsko čišćenje?


Prije samog dubinskog čišćenja, vozilo se detaljno usisava. Dubinsko čišćenje automobila obuhvata pranje: neba, sijedišta, tapacira na vratima, naslona za ruku, podnih obloga, obloga gepeka kao i plastičnih dijelova enterijera. Nakon pranja sijedišta zadržavaju 20-30% vlažnosti. U zavinosti od vremenskih uslova sijedišta i enterijer se suše od 2 do 5 sati.

 

Koliko vremena traje dubinsko čišćenje?


Vrijeme koje je potrebno, za kompletno dubinsko čišćenje automobila, zavisi od više faktora, kao što su: veličina vozila, materijali od kojih je enterijer napravljen, stepena zaprljanosti ... U prosjeku, potrebno je od 4 do 8 sati, a tačno vrijeme koje je potrebno za detaljno čišćenje vašeg vozila mozete dobiti ukoliko nas kontaktirate.

IBK AUTOREINIGUNG

Ivan Golen & Tyson

Karmelitergasse 21

A-6020 Innsbruck

+43 670 402 34 86

+43 664 257 2 153

 

Öffnungszeiten:

Mo-Fr: 08:00–18:00

Sa-So: 09:00 - 17:00

ZAHLUNGSMÖGLICHKEITEN

View My Stats